Weet je... Heel eerlijk gezegd, zou ik zelf niet zo gauw een showroom binnenlopen zoals die van mij...

Hij zit niet direct met een etalage aan de winkelstraat, dus alvast even van buiten vandaan naar binnen gluren, zit er niet in.

Hij is maar klein, dus er staat direct een verkoper voor je neus. En de kans is groot dat er niet super veel andere klanten op dat moment binnen zijn die hem even bezighouden. Dus even anoniem, op je gemakje, zonder lastige vragen even rondkijken, dat zit er ook niet in.

En met zo'n kleine showroom in zo'n groot chic pand, dan zullen het vast heel exclusieve, dure producten zijn die waarschijnlijk ver boven je budget liggen. Dan krijg je zo'n ongemakkelijke situatie dat je eigenlijk het liefst zo gauw mogelijk weer naar buiten wilt, maar eerst moet bedenken hoe je die verkoper afschudt.

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.