Bloembakken met coronaschermen voor de horeca!

Nu verkrijgbaar: bloembakken met ruit erachter om tussen twee tafeltjes of langs een looproute op uw horeca-terras te plaatsen. Uw tafeltjes kunnen dichterbij elkaar staan, dus u kunt meer gasten kwijt. Uw gasten zitten meer op hun gemak, doordat er geen andere mensen dicht achter hen langs lopen. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit met wat fleurige bloemen in de bak! Zie de pagina Terrasafscheiding voor meer informatie.

Weet je... Heel eerlijk gezegd, zou ik zelf niet zo gauw een showroom binnenlopen zoals die van mij...

Hij zit niet direct met een etalage aan de winkelstraat, dus alvast even van buiten vandaan naar binnen gluren, zit er niet in.

Hij is maar klein, dus er staat direct een verkoper voor je neus. En de kans is groot dat er niet super veel andere klanten op dat moment binnen zijn die hem even bezighouden. Dus even anoniem, op je gemakje, zonder lastige vragen even rondkijken, dat zit er ook niet in.

En met zo'n kleine showroom in zo'n groot chic pand, dan zullen het vast heel exclusieve, dure producten zijn die waarschijnlijk ver boven je budget liggen. Dan krijg je zo'n ongemakkelijke situatie dat je eigenlijk het liefst zo gauw mogelijk weer naar buiten wilt, maar eerst moet bedenken hoe je die verkoper afschudt.

Herkenbaar?

Top! Dan weet ik een beetje hoe je je voelt als je toch besluit om langs te komen. En jij weet dat ik dat begrijp. En dan kan ik proberen je nu al een beetje gerust te stellen... :)

Op de website, de Facebookpagina en op Google Maps kun je verschillende foto's vinden van de showroom. Dan weet je een beetje wat je kunt verwachten :) Heeft het dan nog wel zin om te komen kijken? Jazeker! Want op een foto kun je niet even gaan zitten op een loungeset, kun je niet even voelen hoe robuust en solide alles is, kun je niet even ergens omheen lopen om het goed te bekijken en vanaf een foto kun je natuurlijk ook niet meedoen aan de winactie ;)

De kans is groot dat ik inderdaad direct voor je neus sta wanneer je binnenkomt. Maar bij deze beloof ik je: of dat je nu serieus op zoek bent om iets te gaan kopen of dat je alleen even komt kijken uit nieuwsgierigheid of je komt puur en alleen voor die gratis moestuinbak van de winactie of al kom je desnoods alleen even een gratis bakje koffie of thee of wat fris drinken, je bent van harte welkom! Ik vind het al lang leuk om je te mogen begroeten. Als je tenslotte daardoor op een later moment maar tegen één iemand zou zeggen dat 'ie ook eens langs zou moeten gaan en diegene koopt wel iets, dan is het voor mij alsnog winst! En misschien is het wel makkelijker voor een ander om binnen te stappen als jij al binnen staat. Ook dan is het mooi meegenomen! Ik ben ondernemer hè, dus ik zie overal winst in ;)

En wat de prijzen betreft... In het online 3D terras op de website kun je precies alle prijzen zien. Stel eens een loungeset samen en zie waar je op uitkomt. De prijzen liggen hoger dan bij zo'n low-budget plastic loungesetje, maar volgens mij kunnen ze prima concurreren met andere (houten) loungesets zoals je die bij tuincentra en bouwmarkten tegenkomt. Wel vind ik eerlijk gezegd zelf dat de prijzen voor losse producten zoals de bloembakken en moestuinbakken net wat hoger zijn dan ik graag zou willen. Ze zijn die prijzen zeker waard, want ze zijn gewoon ontstaan doordat ik de losse producten in precies dezelfde stijl en kwaliteit als de loungesets wil maken. Ik kan me alleen heel goed voorstellen dat voor jou misschien geldt dat het budget niet al te groot is en je misschien niet weet hoe lang je ergens mee wilt doen, dat je dan misschien liever ergens anders voor iets minder kwaliteit iets goedkopers haalt. Dat mag je gewoon recht in mijn gezicht zeggen, graag zelfs, want dat vertelt mij weer waar de behoeften van mijn (potentiële) klanten liggen. En het geeft mij de kans om je nog wel heel even extra te laten nadenken over de vraag waar je voor wilt gaan: twee keer iets kopen wat net wat mager is qua kwaliteit of één keer iets kopen wat echt goed is en waarschijnlijk dubbel zo lang meegaat ;)

Kortom: iedereen van harte welkom, leuk als je langskomt en alle begrip voor de afwegingen die je maakt ongeacht of je daarmee uiteindelijk wel of niet op mijn product uitkomt! Ik heb liever drie super tevreden klanten, dan zes klanten waarvan ik er drie iets heb aangesmeerd wat eigenlijk niet echt bij ze past.

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.