Hieronder zomaar een kleine greep uit de gemaakte producten/sets.

Let op: een aantal foto's komt uit 2018, toen HdV Lounge nog in de opstartfase zat en het ontwerp nog niet helemaal definitief was, hierdoor komen sommige details niet helemaal overeen met hoe de producten nu verkocht worden. Belangrijkste verschil is dat de rugleuningen toen nog helemaal verticaal waren, maar uiteindelijk iets schuin zijn geworden. Verder zijn bijvoorbeeld de schuine houten verstevigingen in het bijzettafeltje en de moestuinbakken vervangen door (niet zichtbare) stalen hoekverstevigingen.

De in lengte verstelbare eettafel is niet in het uiteindelijke assortiment terechtgekomen, in plaats daarvan zijn er verschillende formaten eettafels opgenomen in het assortiment. Het tussentafeltje van het tête-à-tête-bankje zal ook nog toegevoegd worden aan het beschikbare assortiment hier op de website.

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.