Bloembakken met coronaschermen voor de horeca!

Nu verkrijgbaar: bloembakken met ruit erachter om tussen twee tafeltjes of langs een looproute op uw horeca-terras te plaatsen. Uw tafeltjes kunnen dichterbij elkaar staan, dus u kunt meer gasten kwijt. Uw gasten zitten meer op hun gemak, doordat er geen andere mensen dicht achter hen langs lopen. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit met wat fleurige bloemen in de bak! Zie de pagina Terrasafscheiding voor meer informatie.

Omschrijving

Tweezitsbankje met zit- en rugkussens van de FRÖSÖN/DUVHOLMEN-serie van Ikea. Afmetingen: b x d x h = 157 x 72 x 85 cm.

Componenten

  • Zitstuk (2x)
  • Armleuning (model "Breed, Links")
  • Armleuning (model "Breed, Rechts")

Bijzonderheden

Alle poten zijn voorzien van stelpootjes. In onderstaande afbeelding is te zien hoe het bankje keurig recht uitgelijnd is (vergelijk met de vensterbank) op een terras dat iets afloopt.

 

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.