Bloembakken met coronaschermen voor de horeca!

Nu verkrijgbaar: bloembakken met ruit erachter om tussen twee tafeltjes of langs een looproute op uw horeca-terras te plaatsen. Uw tafeltjes kunnen dichterbij elkaar staan, dus u kunt meer gasten kwijt. Uw gasten zitten meer op hun gemak, doordat er geen andere mensen dicht achter hen langs lopen. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit met wat fleurige bloemen in de bak! Zie de pagina Terrasafscheiding voor meer informatie.

Omschrijving

Hoekbank met eettafel. De bank heeft aan één uiteinde een armleuning en het andere uiteinde wordt gevormd door een hocker die verrijdbaar is. Op de bank liggen donkergrijze zitkussens van de FRÖSÖN/DUVHOLMEN-serie van Ikea, welke precies op de zittingen van 62 x 62 cm passen. De rugkussens zijn van andere merken. Afmetingen bank (inclusief armleuning en hocker): b x d x h = 260 x 214 x 85 cm. Afmetingen eettafel: l x b x h = 100 x 76 x 75 cm (ingeschoven) = 150 x 76 x 75 cm (uitgeschoven).

Componenten

  • Armleuning (model "Breed, Chic, Rechts")
  • Zitstuk (4x, model "Verstelbaar, Chic")
  • Hoekstuk (model "Verstelbaar, Chic")
  • Hocker (model "Chic")
  • Eettafel (model "Verstelbare lengte, Chic")

Hieronder een screenshot van het hele set samengesteld op het online 3D-terras:

Bijzonderheden

De rugleuningen zijn aan de onderkant iets naar voren te trekken waardoor de zittingen iets minder diep worden en de bank ook comfortabel zit zonder kussens (optie: Verstelbaar).

Het tafelblad is in de lengte uit te schuiven en met behulp van een extra paneel ongeveer anderhalf keer zo groot te maken. Verder is de tafel verrijdbaar.

Alle componenten zijn uitgevoerd met een extra plank rond de poten (optie 'Chic') waardoor het geheel een wat luxere uitstraling krijgt.

De eettafel en de hocker zijn ieder voorzien van drie wieltjes en een stelpootje. Het stelpootje is gemakkelijk en snel met de hand te bedienen en zorgt ervoor dat de eettafel/hocker overal stevig staat, zonder te wiebelen. De drie wieltjes zijn zo geplaatst dat de tafel/hocker geen kant op kan wanneer die gewoon staat, voor- en achteruit rijdt wanneer de tafel/hocker aan de voorkant opgetild wordt en naar links en naar rechts rijdt wanneer de tafel/hocker aan de linkerkant iets opgelicht wordt. Door dit slimme systeem, wat zich juist kenmerkt door zijn eenvoud, is er geen gedoe met wielklemmetjes die losgemaakt of vastgezet moeten worden. Simpelweg aan één kant iets optillen, verrijden en weer neerzetten!

Overige foto's

Op de foto's hieronder het set zonder kussens met de eettafel in- en uitgeschoven. De armleuning moest hier nog vastgezet worden.

Op de foto hieronder het set waarvoor die bedoeld is :)

En uiteraard zijn alle componenten uiteindelijk voorzien van het HdV-Lounge-logo:

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.