Bloembakken met coronaschermen voor de horeca!

Nu verkrijgbaar: bloembakken met ruit erachter om tussen twee tafeltjes of langs een looproute op uw horeca-terras te plaatsen. Uw tafeltjes kunnen dichterbij elkaar staan, dus u kunt meer gasten kwijt. Uw gasten zitten meer op hun gemak, doordat er geen andere mensen dicht achter hen langs lopen. En het ziet er ook nog eens erg leuk uit met wat fleurige bloemen in de bak! Zie de pagina Terrasafscheiding voor meer informatie.

Omschrijving

Verrijdbaar bijzettafeltje. Afmetingen: b x d x h = 62 x 62 x 69 cm.

Componenten

  • Bijzettafel (model "Plankhoogte 1, Met wielen")

Bijzonderheden

Het tafeltje is voorzien van drie wieltjes en een stelpootje. Het stelpootje is gemakkelijk en snel met de hand te bedienen en zorgt ervoor dat het tafeltje overal stevig staat, zonder te wiebelen. De drie wieltjes zijn zo geplaatst dat het tafeltje geen kant op kan wanneer het gewoon staat, voor- en achteruit rijdt wanneer het tafeltje aan de voorkant opgetild wordt en naar links en naar rechts rijdt wanneer het tafeltje aan de linkerkant opgelicht wordt. Door dit slimme systeem, wat zich juist kenmerkt door zijn eenvoud, is er geen gedoe met wielklemmetjes die losgemaakt of vastgezet moeten worden. Simpelweg aan één kant iets optillen, verrijden en weer neerzetten!

 

Online 3D terras

Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment alleen goed in de browsers Chrome en Firefox.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.