Op het online 3D terras kun je zelf je loungeset samenstellen uit alle beschikbare componenten. Met de huidige lijst van componenten kun je al eindeloos veel verschillende opstellingen maken. Maar er wordt ook continu gewerkt aan het ontwikkelen van nog meer componenten en/of extra opties voor bestaande componenten. In het online 3D terras kun je precies zien wat het door jou samengestelde set kost. Je kunt vervolgens direct een geheel vrijblijvende offerte-aanvraag doen voor het samengestelde set om een inschatting te krijgen van de verwachte levertijd en de verzendkosten. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail van mij met de nodige informatie en de mogelijkheid om daadwerkelijk tot bestellen over te gaan.

Let op: het online 3D terras is nog niet geschikt voor bediening via een touchscreen (smartphone/tablet), gebruik daarom een computer/laptop om naar het online 3D terras te gaan. Verder werkt het online 3D terras op dit moment het beste in Google Chrome.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.