Als je de showroom van HdV Lounge in de maand augustus of september bezocht, dan kon je kans maken op deze prachtige Moestuinbak of Tuinafscheiding.

Het enige dat je hiervoor hoefde te doen is je naam en e-mailadres in de showroom in te vullen op een winactie-formulier. Op vrijdag 4 oktober is de winnaar willekeurig gekozen uit alle deelnemers. De gelukkige is dhr./mevr. R. Ambachtsheer!

De winnaar mag zelf kiezen of hij/zij voor de Moestuinbak of de Tuinafscheiding gaat. De Moestuinbak is erg leuk om op kleine schaal je eigen groente in te verbouwen. Kan een uitkomst zijn als je niet (meer) goed genoeg ter been bent om op je knieën in de grond te ploeteren. Ook leuk voor kinderen. En ideaal als je bijvoorbeeld alleen een balkon hebt. De afmetingen zijn: b x d x h = 62 x 62 x 86 cm. Er gaat ongeveer 60 liter grond in, waarbij de diepte van de grond ongeveer 20 cm is. De tuinafscheiding is leuk voor een kale muur, maar kan ook goed gebruikt worden om (zoals op de foto) de kliko's wat meer uit het zicht te zetten. Voor dit laatste is een klimop (Hedera) ideaal. Die is nog prima in het najaar te planten en blijft het hele jaar door groen. In het voorjaar en de zomer is het geheel daarnaast ook nog leuk op te fleuren door bijvoorbeeld een paar kleurige bloempotjes aan het scherm te hangen. De afmetingen zijn b x d x h = 62 x 31 x 172 cm en er gaat ongeveer 90 liter grond in.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van HdV Lounge? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Je kunt je uiteraard op ieder moment weer afmelden via een link onderaan iedere nieuwsbrief.